Wednesday, March 14, 2012

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY





meh kite jon reramai ~

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook.
  2. Korang kene jadi follower: -
- Arwendanish blogspot (blog tuan tanah)
- Ten Little Fingers (TLF) blogspot

3. Like / add facebook


4. Buatkan satu entri bertajuk “ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”, letakkan banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni (copy paste jek n3 ni kt blog anda). Letakkan juga banner tersebut di sidebar blog anda dan link kan ke entry ni.
5. Terpulang pada anda nak tag atau tidak.
6. Pas dah buat n3 tersebut komen kt n3 sini besertakan link anda tadi.
7. Antara 5-10 pemenang akan diumumkan secara random. Ikut sape yg bertuah dpt hadiah2 tu ye.
8. Hadiah akan bertambah dari pihak sponsor jika mendapat sambutan yang mengalakan
9. Giveaway ini berlangsung 6/3/12 - 5/4/12 jam 11.59pm
10. Pemenang akan diumumkan pada 6/4/12 sempena besday aku [penganjur] ahaks.
11. Anda diminta ikut syarat2 yg diberikan..kalo tidak..penyertaaan anda tidak layak.


4 00 org sayang wawa !:

Tengku Muhd Faiz Ridza said...

hye..nice blog! y suka,sy suka.*cam mei mei upin ipin lak* heheh.. >,< btw,nice blog.follow me back. <3

wawa chillvy said...

@Tengku Muhd Faiz Ridza

tengs ~ heee ~~ bese bese jewp ~~

eB ezrin said...

gd luck yer :)

wawa chillvy said...

@eB ezrin

tengs ~